KOHA Katalog Tarama Sistemi ve E-Veri Bankaları Erişime Açıldı

Değerli öğrencilerimiz, ASBÜ Kuzey Kıbrıs kütüphanemizde ödünç aldığınız kitap ile ilgili durumu görmek ve online olarak süre uzatmak için KOHA yazılımı kullanılma açılmıştır.

Kütüphanemizde var olan kaynakların raflarımızdaki yerini öğrenmek ve ödünç aldığınız kitapların tarihini uzatmak için lütfen tıklayınız.

Sisteme giriş için öğrenci e-posta adresinizi, şifre olarak da adınız ve soyadınızı yazmanız yeterlidir.

ASBÜ KKTC Kütüphane Otomasyon Sistemi Yenileniyor

ASBÜ KKTC Kütüphanesi yeni bir kütüphane otomasyon programı ile güncelleniyor. Tezaruz KKTC  firması ile yapılan anlaşma neticesinde 2021-2022 Bahar döneminde Koha programı kullanılmaya başlayacaktır. Öğrencilerimiz bu program üzerinden kitap ayırtma, ödünç aldıkları kitabın süresini uzatma gibi tüm işlemleri yapabileceklerdir. Bunun yanında öğrencilerimiz, binlerce kitap ve makalenin kullanılabileceği çeşitli dijital veri bankalarına kampüs içerisinden ulaşabileceklerdir.